Poiana Trei Fetițe din Brașov

Situată la altitudinea de 1620 de metri, Poiana Trei Fetițe este foarte cunoscută în rândul iubitorilor de munte și de drumeții și în rândul amatorilor de escaladă. Poiana Trei Fetițe este situată chiar între Valea Seacă și culmea Spinarea Calului.

Situată la altitudinea de 1620 de metri, Poiana Trei Fetițe este foarte cunoscută în rândul iubitorilor de munte și de drumeții și în rândul amatorilor de escaladă. Poiana Trei Fetițe este situată chiar între Valea Seacă și culmea Spinarea Calului. Dacă drumețiile nu sunt deloc simple în Valea Seacă, mai ales că potecile nu sunt marcate, odată ajunși în Poiana Trei Fetițe călătorul obosit va fi răsplătit cu minunate priveliști panoramice. Cât cuprinde cu privirea, turistul poate zări din poiană munții Piatra Mare, Gârbova și chiar Bucegii. Din Obârșia Văii Seci, se ajunge în Poiana Trei Fetițe, apoi în Spinarea Calului și, în final, în Cheile Râșnovului. Este un drum de aproximativ 3 ore, dar din cauza dificultăților, nu este recomandat turiștilor fără experiență și nici nu este indicată parcurgerea lui pe timp de iarnă.Dacă drumețiile nu sunt deloc simple în Valea Seacă, mai ales că potecile nu sunt marcate, odată ajunși în Poiana Trei Fetițe călătorul obosit va fi răsplătit cu minunate priveliști panoramice.

Cât cuprinde cu privirea, turistul poate zări din poiană munții Piatra Mare, Gârbova și chiar Bucegii. Din Obârșia Văii Seci, se ajunge în Poiana Trei Fetițe, apoi în Spinarea Calului și, în final, în Cheile Râșnovului.

Este un drum de aproximativ 3 ore, dar din cauza dificultăților, nu este recomandat turiștilor fără experiență și nici nu este indicată parcurgerea lui pe timp de iarnă.

Lasă un comentariu...

*