Evenimente

Zona Râşnovului este extrem de animată atunci când vine vorba despre evenimente. Turiştii şi localnicii se pot delecta cu cele mai variate tematici tratate cu ocazia  festivalurilor, spectacolelor, târgurilor şi expoziţiilor.

Cetatea Rasnov EVENIMENTE

Spectacolele artistice sunt presărate pe perioada întregului an, având invitaţi din toate ramurile  artistice, care vin să petreacă  alături de localnici şi turişti.

Zona este bine cunoscută pentru târgurile şi festifalurile ale căror teme  primordiale sunt legate de specificul zonei, în care sunt ilustrate îndeletniciri străvechi, de la creşterea şi îngrijirea  animalelor, până la gătit, cusut, ţesut şi pictat.

Expoziţii de pictură şi artizanale, îşi aşteaptă oaspeţii pentru a se delecta cu lucrări de o mare valoare artistică, în care măiestria artiştilor este impresionantă.

Evenimentele sportive sunt şi acestea destul de numeroase, specificul montan asigurând cadrul ideal organizării unor astfel de evenimente-concurs.

Astfel, evenimete precum Zilele Râşnovului sau Răvăşitul Oilor aduc la un loc turişti din toată ţara şi din lume, conferind  locului şi mai multă încărcătură istorică.

Sorry, no posts matched your criteria.