Dino Park Râşnov

Dino Parc Râşnov se întinde pe o suprafaţă de 1,5 hectare, într-un mediu natural, amenajat astfel încât petrecerea timpului în incinta parcului să reprezinte câteva ore de distracţie şi relaxare.

Dino Parc Râşnov se întinde pe o suprafaţă de 1,5 hectare, într-un mediu natural, amenajat astfel încât petrecerea timpului în incinta parcului să reprezinte câteva ore de distracţie şi relaxare. Parcul s-a înfiinţat în anul 2015 şi este localizat în Râşnov, accesul fiind posibil de pe drumul ce duce spre Poiana Braşov. Dino Parc este cel mai mare parc tematic de dinozauri din România, în care 47 de exemplare de dinozauri în mărime naturală fac din acesta un loc inedit. Dinozaurii sunt fabricaţi din fibră de sticlă şi răşină, iar fiecare exemplar expus este atestat ştiinţific, iar caracteristicile sunt conforme cu ultimele descoperiri paleontologice. Parcul este amenajat într-un circuit care cuprinde studierea dinozaurilor, locuri de distracţie şi joacă, căsuţe în copaci, chioşcuri, terase şi locuri de odihnă şi relaxare.Parcul s-a înfiinţat în anul 2015 şi este localizat în Râşnov, accesul fiind posibil de pe drumul ce duce spre Poiana Braşov.

Dino Parc este cel mai mare parc tematic de dinozauri din România, în care 47 de exemplare de dinozauri în mărime naturală fac din acesta un loc inedit.

Dinozaurii sunt fabricaţi din fibră de sticlă şi răşină, iar fiecare exemplar expus este atestat ştiinţific, iar caracteristicile sunt conforme cu ultimele descoperiri paleontologice.

Parcul este amenajat într-un circuit care cuprinde studierea dinozaurilor, locuri de distracţie şi joacă, căsuţe în copaci,  chioşcuri, terase şi locuri de odihnă şi relaxare.

Lasă un comentariu...

*