Pensiunea Casa Ecaterina din Râşnov

Impresionantele meleaguri ale zonei Râşnovului, oferă turiştilor posibilitatea de a vizita locuri minunate şi pline de încărcătură istorică şi moştenire arheologică.

Impresionantele meleaguri ale zonei Râşnovului, oferă turiştilor posibilitatea de a vizita locuri minunate şi pline de încărcătură istorică şi moştenire arheologică. Pentru a se bucura de bogăţia şi frumuseţea locurilor, turiştii pot alege ca punct de cazare, Pensiunea Casa Ecaterina. Este o pensiune elegantă, intimă şi primitoare, care deţine o capacitate de 8 locuri, repartizate în 4 camere. Este locul ideal pentru cuplurile care doresc să se relaxeze într-un cadru liniştitor şi reconfortant, având în acelaşi timp posibilitatea de a vizita multe puncte turistice importante. Pensiunea Casa Ecaterina pune la dispoziţie camere dotate cu baie proprie şi cu balcon, un foişor cu grătar şi sobă pe lemne, sală de mese şi  o bucătărie complet utilată destiantă celor care doresc să-şi pregătească singuri mâncarea.  Pentru a se bucura de bogăţia şi frumuseţea locurilor, turiştii pot alege ca punct de cazare, Pensiunea Casa Ecaterina. Este o pensiune elegantă, intimă şi primitoare, care deţine o capacitate de 8 locuri, repartizate în 4 camere.

Este locul ideal pentru cuplurile care doresc să se relaxeze într-un cadru liniştitor şi reconfortant, având în acelaşi timp posibilitatea de a vizita multe puncte turistice importante.

Pensiunea Casa Ecaterina pune la dispoziţie camere dotate cu baie proprie şi cu balcon, un foişor cu grătar şi sobă pe lemne, sală de mese şi  o bucătărie complet utilată destiantă celor care doresc să-şi pregătească singuri mâncarea.

 

Lasă un comentariu...

*